ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες 4-3: Δυσκόλεψε τον εαυτό της!

Conference League: Η ΑΕΚ χαλάρωσε επικίνδυνα κι έβαλε… μόνη της την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά το… εύθραυστο 4-3.

AEK
INTIME SPORTS
3'

Η «Ένωση» για 60 λεπτά έδειχνε ότι η ρεβάνς θα είναι τυπική διαδικασία, ωστόσο το 4-0 έγινε 4-3 κι η ομάδα από την Ανδόρρα μπορεί να ελπίζει στη μεγάλη έκπληξη!

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πηγαίνουν με… εύθραυστο σκορ να παίξουν τη ρεβάνς σε πλαστικό χλοοτάπητα, πληρώνοντας την μεγάλη χαλαρότητα που έδειξαν σε ένα ματς που βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 31ο λεπτό!

Η ΑΕΚ ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο και πέρα από τα τρία τέρματα είχε και δοκάρι, ενώ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ! Το 4-0 του 53ου λεπτού, όμως, έγινε 4-3 από το… πουθενά με τους «κιτρινόμαυρους» να πληρώνουν ακριβά τα λάθη τους.

Ως εκ τούτου θα παίξουν την 1η Αυγούστου στην Ανδόρρα, σε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η εξέλιξη του ΑΕΚ - Ίντερ Ντ' Εσκάλδες

Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ να έχει δοκάρι με τον Γκατσίνοβιτς, μόλις στο 5ο λεπτό.

Ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ με τον Λιούμπισιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Λιβάι Γκαρσία από τα αριστερά. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και βρήκαν δεύτερο γκολ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών.

Ο Στρακόσα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του με την «Ένωση» έδωσε ουσιαστικά ασίστ με βολέ, καθώς βρήκε τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος με τη… δεύτερη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η «Ένωση» έκανε το 3-0 στο 31ο λεπτό, με τον Γκατσίνοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με την ΑΕΚ να σημειώνει γρήγορο γκολ, με τον Μουκουντί να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα στο 52’, έπειτα από κόρνερ του Ελίασον.

Η Ίντερ Ντ’ Ελσκάλδες πάλευε για το καλύτερο που μπορούσε, είχε κάποιες ευκαιρίες και τελικά το πρώτο της τέρμα προήλθε από αυτογκόλ, όταν ο Βίντα στην προσπάθεια να γυρίσει την μπάλα, «κρέμασε» τον Στρακόσα στο 65’.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Λιβάι Γκαρσία αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν σημάδια «κατάρρευσης» στο τελευταίο μισάωρο του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δεύτερο γκολ, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Λόπες από τον Στρακόσα, ο οποίος έκανε λάθος κοντρόλ και τον ανέτρεψε.

Ο Αντρέου το μετέτρεψε σε γκολ στο 77ο λεπτό, ενώ ο Μαρτίνες με ωραίο σουτ έκανε το 4-3 στο 83ο λεπτό.

Με αυτό τον τρόπο η Ίντερ Ντ' Εσκάλδες μπήκε από το... πουθενά στο παιχνίδι της πρόκρισης, η οποία θα κριθεί στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου της, στον αγώνα ρεβάνς της 1ης Αυγούστου.

Τα γκολ: 6’ Λιούμπισιτς, 20’ Γκαρσία, 31’ Γκατσίνοβιτς, 53’ Μουκουντί / 65’ αυτ. Βίντα, 78’ πεν. Αντρέου, 83’ Μαρτίνες.
Διαιτητής: Λόταρ Ντ΄Οντ (Βέλγιο)
Κίτρινες: Στρακόσα, Γιόνσον, Μάνταλος - Μουνιόθ, Αλόνσο
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (76΄ Μάνταλος), Γιόνσον, Σιμάνσκι (64΄ Γαλανόπουλος), Ελίασον (64΄ Φερνάντες), Γκατσίνοβιτς (64΄ Κοϊτά), Λιούμπισιτς, Γκαρσία (75΄ Άμραμπατ).
ΙΝΤΕΡ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΔΕΣ (Οτγέρ Κανάλς): Μουνιόθ, Πουέντες (89΄ Ραφίνια), Φεχέρ, Γκαγιέγκο, Τόρες (63΄ Σάντσεθ), Ζοάν Λόπεθ, Αλόνσο, Μπουχαρμά (63΄ Αντρέου), Μπερλάνγκα, Ζάν Λικ (19΄λ.τρ. ντε λα Τόρε), Γκιγιέμ Λόπεθ.

Τα highlights

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή