Europa League: Το ελληνικό 3Χ3 ψάχνει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Μπότεφ

Europa League: Αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβτιβ για τον β’ προκριματικό της διοργάνωσης.
INTIME SPORTS

Η νέα εποχή του Παναθηναϊκού με μπροστάρη τον Ντιέγκο Αλόνσο, αρχίζει επίσημα απόψε. Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους και αφήνουν στην άκρη τα μεταγραφικά θέματα – εν αναμονή αφίξεων και ανακοινώσεων για Τετέ – έχοντας σημαντική υποχρέωση απέναντι στην Μπότεφ Πλόβτιβ. Οι Βούλγαροι που άφησαν εκτός την Μάριμπορ, είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον β’ προκριματικό του Europa League.

Το «τριφύλλι» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρώτη απ’ τις τρεις προκρίσεις που χρειάζεται για να βρεθεί σε όμιλο του Europa League, ή στη χειρότερη τις δύο για να πάει στο Conference League. Οι «πράσινοι» είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης και του ζευγαριού, έχοντας για βασικότερο αντίπαλό τους την εποχή. Η Μπότεφ είναι σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, με τους κυπελλούχους Βουλγαρίας να είναι συγχρόνως και ομάδα με συνέχεια από προηγούμενες σεζόν.

Το σύνολο του Αλόνσο απ’ την άλλη, δουλεύει το καλοκαίρι για να φτάσει σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας αναφορικά με τη νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ουρουγουανός. Υπάρχουν και απουσίες (Ιωαννίδης, μεταγραφές που δεν έχουν ολοκληρωθεί και ανετοιμότητα διεθνών) για να δώσουν έξτρα δυσκολία.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τη νίκη που θα τον καθιστά φαβορί για τη ρεβάνς στη Φιλιππούπολη. Εκεί όπου θέλουν οι «πράσινοι» να μην παίξουν… τα ρέστα τους έχοντας ένα άσχημο αποτέλεσμα για «προίκα» απ’ το πρώτο παιχνίδι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Λοντίγκιν κάτω απ’ τα δοκάρια. Βαγιαννίδης δεξιά στην άμυνα, Σένκεφελντ-Γεντβάι είναι τα φαβορί για στόπερ, με τον Μλαντένοβιτς αριστερά. Αράο και Μαξίμοβιτς έχουν προβάδισμα για τον άξονα των χαφ, με τους Μπακασέτα, Μαντσίνι και Τζούριτσιτς, να αποτελούν την τριάδα που θα δίνει βοήθειες στον στράικερ που αναμένεται να είναι ο Γερεμέγεφ, χωρίς να αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σπόραρ.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει απ’ το Cosmote Sport 1. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Φούξμαν, με βοηθούς τους Μπαρμπίρο και Κολτούνοφ, όλοι απ’ το Ισραήλ. Τέταρτος ο Λέιμπα απ’ την ίδια χώρα, ενώ VAR και AVAR οι συμπατριώτες τους, Νάταν και Μπιτόν αντίστοιχα.