Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Τετέ, πρόλαβε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA

Παναθηναϊκός: Άμεσα φτάνει στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος άσος που αναμένεται να είναι στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Μπότεφ παρακολουθώντας τη νέα του ομάδα – Τα ποσά της σπουδαίας μεταγραφής.
epa09601180 Shakhtar Donetsk's Tete (L) challenges for the ball Inter Milan’s Hakan Calhanoglu during he UEFA Champions League group D soccer match between FC Inter and Shakhtar Donetsk at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 24 November 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Ένα σπουδαίο deal ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Οι «πράσινοι» κάνουν δικό τους τον Τετέ. Ο Βραζιλιάνος άσος που άνηκε στη Γαλατασαράι, αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, ήδη υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», το οποίο θα του αποφέρει 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως! Τεράστιο ποσό για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και σε εξαιρετική ηλικία. Συγχρόνως, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει και 7.000.000 στην Γαλατά, καθώς σε αυτό το ποσό συμφωνήθηκε η αγορά του λατινοαμερικάνου.

Τα πάντα έγιναν γρήγορα και έτσι οι «πράσινοι» πρόλαβαν να δηλώσουν τον παίκτη και στη λίστα της UEFA. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Μπότεφ, αφού το πρώτο ματς δεν το προλαβαίνει. Πάντως, αναμένεται να είναι κανονικά στο ΟΑΚΑ για το πρώτο παιχνίδι της νέας του ομάδας με τους Βούλγαρους.