Αλ Καντσία – Ολυμπιακός 2-2: Ανώτερος αλλά τον… πρόδωσε η άμυνα

Αλ Καντσία – Ολυμπιακός 2-2: Πρώτη ισοπαλία για τους «ερυθρόλευκους» στα φιλικά προετοιμασίας.
INTIME SPORTS

Ανώτερος από την Αλ Καντσία ο Ολυμπιακός, αλλά είδε την άμυνά του να μην βρίσκεται σε καλή μέρα κι έτσι ήρθε το τελικό 2-2. Η πρώτη ισοπαλία των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά προετοιμασίας. Ο Τσικίνιο και αυτογκόλ του Λαζάμι τα τέρματα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος απ’ την αντίπαλό του, αλλά πλήρωσε δύο λάθη του. Αρχικά αυτό του Αμπι που δεν έδιωξε καλά, με τον Κινιόνες να σκοράρει. Το δεύτερο τέρμα της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» ήρθε μετά από λάθος του Ορτέγκα και γκολ του Ομπαμεγιάνγκ.

Το θετικό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν η διάθεση που είχε ο Ολυμπιακός, η σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και το πρέσινγκ που ασκήθηκε. Επόμενο φιλικό τεστ το Σάββατο με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ. Λ. Μεντιλίμπαρ): Μπότης (Πασχαλάκης 46'), Κοστίνια (Ροντινέι), Ρέτσος, Άμπι, Ορτέγκα (Απστολόπουλος 75'), Ντόη (Μπακούλας), Τσικίνιο, Μουζακίτης, Μασούρας (Παπακανέλλος 64'), Μπιέλ, Κωστούλας (Μαρτίνς 64')

Η ενδεκάδα της Αλ Καντισίγια: Καστέλς, Λαγιάμι, Χακ, Αμπού Αλσαμάτ, Χασούν, Καρίλο, Κασέμ, Αλκατάνι, Κουινόνες και Ομπαμεγιάνγκ