Ξύλο σε ποδοσφαιρικό φιλικό: Μπουνιές στο Μαγιόρκα-Γουέστ Μπρομ

Για ασήμαντη αφορμή σε φιλική αναμέτρηση, η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά στο Μαγιόρκα-Γουέστ Μπρομ με τους παίκτες να ανταλλάσσουν γροθιές!

Ξύλο σε ποδοσφαιρικό φιλικό: Μπουνιές στο Μαγιόρκα-Γουέστ Μπρομ
1'

Η Μαγιόρκα αντιμετώπισε την Γουέστ Μπρομ σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Γνωστά κλαμπ της Ισπανίας και της Αγγλίας αντίστοιχα, όμως η κατάληξη των πραγμάτων δεν ήταν ανάλογη της ιστορίας τους. Η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά λίγο μετά το ημίωρο.

Για ασήμαντη αφορμή, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα έκανε τάκλιν σε αντίπαλό του. Οι δύο αθλητές ήρθαν κεφάλι με κεφάλι, σε μια στιγμή που έμοιαζε απ’ τις γνωστές… κοκορομαχίες μέσα στους αγώνες. Είναι ενδεικτικό πως κανείς δεν έσπευσε να τους χωρίσει.

Τότε, ο παίκτης της Μαγιόρκα απώθησε το κεφάλι του αντιπάλου του και εκείνος της Γουέστ Μπρομ «απάντησε» με γροθιά στο πρόσωπο! Αμέσως μετά έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον αντίπαλό του και έπεσαν στο χορτάρι. Στη «μάχη» έσπευσαν οι υπόλοιποι παίκτες, περισσότερο για να χωρίσουν, αλλά υπήρξαν και μεταξύ τους απωθήσεις.

Ένα φιλικό στα χαρτιά, καθώς στο χορτάρι μόνο ως τέτοιο δεν αποδείχθηκε. Το παιχνίδι συνεχίστηκε πάντως και για την ιστορία η Μαγιόρκα επικράτησε 1-0.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή