ΠΑΟΚ: Ενίσχυση με ταλέντο απ’ την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΠΑΟΚ: Τον Σόλα Σόρταϊρ έτοιμος να αποκτήσει ο «δικέφαλος», με τον 20χρονο να προέρχεται από τους «κόκκινους διαβόλους».
epa10768762 Manchester United's Shola Shoretire (L) dribbles the ball downfield against Wrexham's Callum McFadzean during the first half of a preseason friendly soccer match at Snapdragon Stadium in San Diego, California, USA, 25 July 2023. EPA/ALLISON DINNER

Έξτρα ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκτούν τον Σόλα Σόρταϊρ. Πρόκειται για μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον, καθώς είναι 20 ετών και έχει μάθει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, αλλά και στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο παίκτης θα αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Είχε μείνει ελεύθερος απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προτίμησε την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Άγγλος με ρίζες απ’ τη Νιγηρία. Είχαν ενδιαφερθεί ομάδες από Αγγλία, Ισπανία, MLS και Σαουδική Αραβία. Πλέον αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.