Ολυμπιακός: Συμφώνησε και αποκτά τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός: Deal με την Κλαμπ Μπριζ για την μεταγραφή του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, με τον Ουκρανό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο.

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και αποκτά τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ
epa11428016 Roman Yaremchuk of Ukraine celebrates after scoring the 1-2 goal during the UEFA EURO 2024 group E soccer match between Slovakia and Ukraine, in Dusseldorf, Germany, 21 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL
1'

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ακόμη μια κίνηση που αφορά την επίθεσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως αποκάλυψε Βέλγος δημοσιογράφος, ήρθαν σε συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ για να αποκτήσουν τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο 28χρονος στράικερ είναι διεθνής με την Ουκρανία.

Ο Σάσα Ταβολιέρι που αποκάλυψε το θέμα, τονίζει πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο παίκτης θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Πειραιά. Η οποία… κέρδισε τη «μάχη» απ’ την Τραμπζονσπόρ η οποία επίσης ήθελε τον παίκτη.

Ο Γιάρεμτσουκ την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια. Μαζί της είχε 34 παιχνίδια και πέτυχε 8 γκολ. Στο πρόσφατο Euro ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ουκρανίας και σκόραρε απέναντι στη Σλοβακία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή