Παναθηναϊκός: «Βράζει» η Μπότεφ πριν τη ρεβάνς στο Europa League – Απειλεί να φύγει ο προπονητής

Παναθηναϊκός: Ο προπονητής της Μπότεφ, Ντούσαν Κέρκεζ απειλεί να αποχωρήσει από την ομάδα, τρεις ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς για το Europa League.
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι του Πλόβντιβ ανάμεσα στην Μπότεφ και τη Λοκομοτίβ σημαδεύτηκε από πολύ σοβαρά επεισόδια.

Ο προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Κέρκεζ ήταν έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου κι απείλησε να αποχωρήσει. Ο λόγος ήταν ότι μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ, ένας άγνωστος έριξε ντομάτα στη σύντροφο ενός ποδοσφαιριστή του.

Μολονότι, παραδέχθηκε ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος ή οπαδός άλλης ομάδας υπογράμμισε ότι είναι ένα περιστατικό που μπορεί να τον εξωθήσει ακόμα και στην πόρτα της εξόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ

«Θέλω να σας πω κάτι. Όταν παίξαμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι συνέβη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ στη Φιλιππούπολη. Έχω σεβασμό στους οπαδούς της Μπότεφ. Όταν φύγω, δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πόλη και αυτόν τον σύλλογο.

Αλλά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, μια σύντροφος ενός παίκτη μας έκανε βόλτα και κάποιος της πέταξε μια ντομάτα. Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στην πόλη. Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γι' αυτό, ίσως αυτό το άτομο ήταν μεθυσμένος, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν κατηγορούμε κάποιον, μπορεί να κάνει ένα άλλο άτομο να αρχίσει να πετάει έτσι ντομάτες, μπορεί να συμβεί στη γυναίκα μου…

Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Μπότεφ δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο, δεν ξέρω, μπορεί να είναι οπαδός άλλης ομάδας, αλλά αυτό είναι γεγονός και για μένα δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στη Φιλιππούπολη. Θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου κι αν χρειαστεί, είμαι έτοιμος να φύγω σήμερα!

Ακριβώς επειδή έκανε κάποιος έκανε ένα λάθος σε ένα παιχνίδι, οι άλλοι πετάνε ντομάτα στη σύζυγό του. Αυτό είναι κοροϊδία. Αυτά μπορούν να συμβούν μόνο στη Βουλγαρία και τη Σερβία. Μόνο στις χώρες μας. Είμαστε χωρικοί και οι Βούλγαροι και οι Σέρβοι. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη, πώς να πάμε έτσι στην Ευρώπη;».

Σχετικές ειδήσεις