Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα η σύζυγος και τα πέντε παιδιά του Φαλκάο

Δύσκολες ώρες για τον Ρανταμέλ Φαλκάο και την οικογένειά του.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη, ο Ρανταμέλ Φαλκάο επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μιλιονάριος.

Ωστόσο, ο 38χρονος Κολομβιανός επιθετικός βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Στην οικογένειά μου είχαμε ένα απρόσμενο γεγονός για το οποίο νοσηλεύτηκαν η γυναίκα μου, τα πεθερικά μου και τα 5 παιδιά μου. Λόγω αυτής της κατάστασης, δεν είναι δυνατόν να συνοδεύσω την ομάδα στον αγώνα που έχουμε.

Εύχομαι τα καλύτερα στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους φιλάθλους, ας είναι μια ωραία παράσταση. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την πιο ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στην κλινική Marly de Chía για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε η οικογένειά μου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην κλινική της.

Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε ο Φαλκάο στον λογαριασμό του στο Twitter, με τη σύζυγό του να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.

«Ανάψαμε την θέρμανση, δεν λειτουργούσε σωστά και το μονοξείδιο του άνθρακα μας δηλητηρίασε όλους. Πέρασαν πολλές ώρες από τότε που το ενεργοποιήσαμε και πιστεύαμε ότι η μυρωδιά ήταν φυσιολογική. Σταδιακά όλη η οικογένεια άρχισε να αισθάνεται άσχημα χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος.

Ο μπαμπάς μου, ο Γέντι, η Ανέτ κι εγώ είχαμε τα πιο έντονα συμπτώματα, αλλά μετά από λίγο έφτασαν η μαμά μου, η Ντόμι, ο Χέβεν και η Ντέσι. Ξεκίνησαν με συμπτώματα όπως εμετό και πονοκεφάλους. Δόξα τον Θεό δεν συνέβη τίποτα χειρότερο, διότι θα ήταν μια άλλη ιστορία», έγραψε η σύζυγος του Φαλκάο, Λορελέι Ταρόν.

Σχετικές ειδήσεις