ΑΕΚ: Το πήραν απόφαση στο Μεξικό για Πινέδα – Νοκ άουτ με ίωση ο παίκτης ενόψει Conference League

ΑΕΚ: Η ξεκάθαρη στάση των «κιτρινόμαυρων» «ανάγκασε» ακόμα και τα ΜΜΕ του Μεξικού να το πάρουν απόφαση ότι ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στην Ελλάδα – Νοκ άουτ από τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες ο παίκτης λόγω ίωσης.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ είχε εξ αρχής ξεκάθαρη στάση στο θέμα του Μεξικανού, την οποία δεν άλλαξε στιγμή, παρά τα όσα ανέφεραν ο εκπρόσωπος του παίκτη και τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Πινέδα μένει οριστικά στην «Ένωση», κάτι που κατάλαβαν και τα Μέσα στο Μεξικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, η Μοντερέι κατέθεσε μια τελευταία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, την οποία απέρριψε η ΑΕΚ ως «γελοία», όπως τονίζεται.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι «Rayados» έδιναν 7.000.000 ευρώ, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πριν λίγες ημέρες ότι ο Πινέδα «δεν πωλείται».

Νέο πρόβλημα για τον Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα μετράει ακόμα ένα πρόβλημα ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Μετά τους Ελίασον και Γαλανόπουλο, από ίωση προσβλήθηκε κι ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για το ματς της Πέμπτης (1/8). Ο Μεξικανός πήγε το πρωί στα Σπάτα, είχε συμπτώματα εξετάστηκε και το ιατρικό τιμ τον έστειλε σπίτι για λόγους προφύλαξης και της αποστολής.

Να θυμίσουμε ότι από ίωση ταλαιπωρείται κι ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος, βέβαια, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Το ίδιο συμβεί και με τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος έχει επιστρέψει πλέον στις προπονήσεις.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα (30/7) για την Ανδόρα, έτσι ώστε ο Αλμέιδα κι οι παίκτες του να έχουν περισσότερο χρόνο να εγκλιματιστούν στο περιβάλλον της χώρας.

Σχετικές ειδήσεις