Champions League: Κρίσιμο ραντεβού για τον ΠΑΟΚ - Παίζει την πρόκριση κόντρα στην Μπόρατς

Champions League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στη Βοσνία αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου περιμένει η Μάλμε.
INTIME SPORTS

Μετά το 3-2 της Τούμπας πριν από μία εβδομάδα, ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι. Δεν κατάφερε, όμως, να έχει «καθαρίσει» την πρόκριση με ένα καλύτερο σκορ και πάει τώρα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μέσα στην Βοσνία και το κατάμεστο «Γκράτσκι».

Τα εισιτήρια του αγώνα εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και η Μπόρατς Μπάνια Λούκα δίνει το... ματς της ζωής της κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Βόσνιοι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για το όνειρο και όπως όλα δείχνουν θα κινηθούν με την ίδια συνταγή και στο «σπίτι» τους.

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει ενδεχομένως μία αλλαγή στη σύνθεσή του, καθώς ο Ότο θα βρεθεί στο αρχικό πλάνο αντί του Σάστρε.

Από εκεί και πέρα, ο Εκόνγκ συγκεντρώνει και πάλι περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στην 11άδα αντί του Κεντζιόρα, όπως αντίστοιχα και το δίδυμο στα χαφ, με τους Σβαμπ - Οζντόεφ. Ο Καμαρά θα δώσει βοήθειες προερχόμενος από τον πάγκο. Το μεγάλο ερώτημα είναι και πάλι στην επιθετική τριπλέτα, με τους Μουργκ και Ντεσπόντοφ να έχουν το προβάδισμα για την ενδεκάδα, με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς να παίρνουν ρόλο στο β'ημίχρονο.

Η UEFA όρισε διαιτητή της αναμέτρησης τον Ολλανδό Σάντερ Φαν ντε Έικ, ο οποίος θα έχει για βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ρένς Μπλούεμινγκ και Ντιόν Φίκερτ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ολλανδός Άλεξ Μπος.

Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο πλευρό του λόγω της τιμωρίας που του επέβαλλε η UEFA για τα όσα έγιναν πέρυσι στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα κάνει σέντρα στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις