Συναντήθηκε με τον Ινφαντίνο ο Γκαγκάτσης – Το δώρο του προέδρου της ΕΠΟ

Θερμή υποδοχή του Τζιάνι Ινφαντίνο στον Μάκη Γκαγκάτση, με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ να επισκέπτεται τον ομόλογό του στην FIFA.

Στα γραφεία της FIFA στο Παρίσι βρέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, είχε εθιμοτυπική επίσκεψη και συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο. Μάλιστα έτυχε θερμής υποδοχής, κάτι που άφησε ευχάριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, ο Ινφαντίνο διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες της FIFA, είναι στη διάθεση του προέδρου της ΕΠΟ για την εκπλήρωση του έργου του. Παράλληλα, ο πρόεδρος της FIFA συνεχάρη τον Μάκη Γκαγκάτση για την εκλογή του. Κάτι που ήδη είχε κάνει και μέσω επιστολής την περασμένη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ ευχαρίστησε τον ομόλογό του στη FIFA, για το θετικό κλίμα που εισέπραξε κατά την επίσκεψή του. Ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση του Τζιάνι Ινφαντίνο να στηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε δώρο στον Τζιάνι Ινφαντίνο ένα αντίγραφο ανάγλυφης χειραψίας που συμβολίζει τις έννοιες της φιλίας, της εμπιστοσύνης και της φιλοξενίας και το πρωτότυπο του οποίου εκτίθεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.