ΠΑΟΚ: Τα χρήματα που εξασφάλισε μετά την πρόκριση – Δεδομένα σε League Stage

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε την παρουσία του σε League Stage ευρωπαϊκής διοργάνωσης και παράλληλα ένα σημαντικό «μαξιλαράκι» χρημάτων.
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και νίκησε για δεύτερη φορά την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, εξασφαλίζοντας την παρουσία στον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» «κλείδωσε» και την παρουσία του σε League Stage ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς στη χειρότερη θα δώσει το «παρών» σε εκείνη του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε στην επόμενη φάση και σε περίπτωση που περάσει στα playoffs του Champions League θα έχει δεδομένη παρουσία στη League Stage του Europa League. Αν φυσικά περάσει και το εμπόδιο που θα έχει στα playoffs, τότε θα παίξει για πρώτη φορά στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό ως «μαξιλαράκι», καθώς θα βάλει στα ταμεία του 3.170.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό είναι το μπόνους παρουσίας στη League Stage του Conference League.

Στην περίπτωση που βρεθεί στην αντίστοιχη φάση του Europa League το ποσό θα αυξηθεί στα 4.310.000 ευρώ, ενώ αν περάσει στο Champions League, τότε τα κέρδη του θα… εκτοξευθούν. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι το μπόνους συμμετοχής στο League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι 18.620.000 ευρώ!

Τα highlights του Μπόρατς - ΠΑΟΚ

Σχετικές ειδήσεις