Εθνική Ελλάδας: Επίσημα Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της!

Εθνική Ελλάδας: Νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με κάθε επισημότητα πλέον, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Πόστο στην γαλανόλευκη οι Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης και Δ. Παπαδόπουλος.
INTIME SPORTS

Νέα εποχή για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Σέρβος τεχνικός που δούλεψε για 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ήταν άνεργος, αναλαμβάνει τις τύχες της γαλανόλευκης όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον.

Βοηθοί του στον πάγκο της Εθνικής μας, θα είναι οι Πρέντραγκ Έρακ και Νίκος Κολομπούρδας, με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια. Γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης (ήταν μαζί και στον Παναθηναϊκό), με βοηθό για θέμα φυσικής κατάστασης τον Χρήστο Καρυδόπουλο. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Φάνης Κατεργιαννάκης και αναλυτής ο Δ. Μπρούσαλης. Τα συμβόλαια όλων θα έχουν διετή διάρκεια.

Το οργανόγραμμα της Εθνικής ολοκληρώνεται με την προσθήκη τριών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που προσέφεραν και με το εθνόσημο. Ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι αθλητικός διευθυντής, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επίσης με τον ίδιο ρόλο, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι συντονιστής Εθνικών ομάδων.