AEK: Με Κάλενς αντί Ρότα, βασικός ο Φερνάντες! – Η ενδεκάδα του Αλμέιδα για τη ρεβάνς του Conference

ΑΕΚ: Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη βασική ενδεκάδα του αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες - Εκτός λόγω ιλίγγου ο Λάζαρος Ρότα.

ΑΕΚ
INTIME SPORTS
1'

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρα, με στόχο να «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικά του Conference League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το προβάδισμα, καθώς νίκησαν 4-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα ματς που προηγήθηκαν με 4-0.

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα ρεβάνς, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για τη βασική ενδεκάδα, όπου αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις στόπερ (βλ. Κάλενς, Μουκουντί, Ρότα). Σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Αλεξάντερ Κάλενς παίρνει τη θέση του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός, καθώς ένιωσε ίλιγγο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το σύστημα που θα παίξει ο Αργεντινός τεχνικός, με τον Βίντα να είναι φαβορί για να παίξει ως δεξί μπακ, αν επιλέξει τέσσερις στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, ο Πάολο Φερνάντες προτιμήθηκε αντί του Άμραμπατ σε ρόλο δεξί εξτρέμ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Βίντα, Κάλενς, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Πήλιος, Ρότα, Κοϊτά, Άμραμπατ, Μήτογλου, Μάνταλος.

Η ενδεκάδα της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Μουνιόθ, Γκαγέγκο, Φέχερ, Πουέντες, Τόρες, Μπουχάρμα, Μαρτίνεθ, Αλόνσο, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Ντε Λα Τόρε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή