ΑΕΚ: Αγωνία για Γιόνσον – Θα κάνει μαγνητική, εξαιρετικά αμφίβολος για Νόα

ΑΕΚ: Ο Γενς Γιόνσον αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ τελείωσε τη «δουλειά» στην Ανδόρα, παίρνοντας με δύο νίκες την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Η «Ένωση», μάλιστα, έμαθε ότι θα βρίσκεται στους ισχυρούς και στην κλήρωση των playoffs της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (5/8).

Η ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, όμως, επεφύλασσε και μια δυσάρεστη έκπληξη στον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε τον Γιόνσον να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Δανός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 56ο λεπτό, έδειχνε να πονάει αρκετά κι όπως είναι φυσικό στην ΑΕΚ βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Η πρώτη εκτίμηση δεν ήταν ενθαρρυντική, αλλά τα πάντα θα φανούν στα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί την Παρασκευή (8/2).

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, πάντως, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να είναι στη διάθεση του Αλμέιδα στον πρώτο αγώνα με τη Νόα στην Αρμενία, την ερχόμενη Τρίτη (6/8).

Σχετικές ειδήσεις