Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοβαρά επεισόδια στο Γαλλία-Αργεντινή, ξύλο ανάμεσα στους παίκτες!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε βεντέτα έχει εξελιχθεί η ποδοσφαιρική κόντρα Γαλλίας και Αργεντινής, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σήκωσε… σκόνη ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Πριν λίγο καιρό υπήρξε θέμα με τους παίκτες της Αργεντινής να τραγουδούν σύνθημα κατά των Γάλλων παικτών αναφορικά με την καταγωγή τους. Στην αρχή του Ολυμπιακού Τουρνουά ποδοσφαίρου, Γάλλοι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής.

Το Γαλλία-Αργεντινή έχει εξελιχθεί σε βεντέτα του ποδοσφαίρου. Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε και στο μεταξύ τους ματς που βρήκε νικητές τους «τρικολόρ» με 1-0 (5’ Μπατετά). Έτσι οι διοργανωτές πέρασαν στα ημιτελικά, αλλά δυστυχώς υπήρξε και συνέχεια στο ματς.

Αφού ολοκληρώθηκε το ματς, κυρίως οι Οταμέντι, Αλμάδα απ’ την πλευρά της Αργεντινής και Λακαζέρ, Μπαλντέ από την πλευρά της Γαλλίας, άρχισαν να μαλώνουν φραστικά αρχικά, αλλά δεν άργησε η κατάσταση να ξεφύγει. Ήρθαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο, με συμπαίκτες τους να ακολουθούν το παράδειγμά τους αντί να τους χωρίσουν.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των πάγκων και των ανθρώπων της ασφάλειας για να ηρεμήσει η κατάσταση και να πάνε όλοι στα αποδυτήρια.