Champions League: Ο ΠΑΟΚ με Μάλμε για την πρόκριση στα playoffs - Το κανάλι που θα μεταδώσει τα ματς

Champions League: Το κανάλι που θα μεταδώσει τους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS
1'

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι είναι ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο του στο Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος έχει εξασφαλίσει την παρουσία του σε League Stage, καλείται πλέον να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε, για να βρεθεί στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (6/8) στην έδρα της Πρωταθλήτριας Σουηδίας κι ο αγώνας ρεβάνς στην Τούμπα, στις 13 Αυγούστου. Η NOVA εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρώτου αγώνα, ενώ είναι δεδομένο ότι θα μεταδώσει και τη ρεβάνς, λόγω της συμφωνίας που έχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

MALME-PAOK.jpg

Όπως αναφέρει κι η σχετική ανακοίνωση του συνδρομητικού: «Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μία εβδομάδα αργότερα, την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 20:30 θα παρακολουθήσουν επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον επαναληπτικό αγώνα από το γήπεδο Τούμπας, ο οποίος θα πλαισιωθεί και με Pre Game Show (20:00)».

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε

  • Τρίτη 6 Αυγούστου: 20:00 Μάλμε-ΠΑΟΚ, Novasports Prime
  • Τρίτη 13 Αυγούστου: 20:00 Pre Game Show Novasports Prime, 20:30 ΠΑΟΚ- Μάλμε, Novasports Prime

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή