«Ο Μιχάλης Κατσούρης είναι σύμβολο για την ΑΕΚ»: Τελέστηκε το μνημόσυνο, αποκαλυπτήρια του μνημείου

ΑΕΚ: Το πρωί του Σαββάτου (3/8) τελέστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου, Μιχάλη Κατσούρη, όπου το «παρών» έδωσε κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος.
INTIME SPORTS

Το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν.

Στην ομιλία του ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος!».

Μετά το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τον Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο βρίσκεται στην αρχή της πεζογέφυρας που φέρει πλέον το όνομά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ

«Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα (3/8) στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την τραγική απώλεια του Μιχάλη Κατσούρη.

Αμέσως μετά έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, ακριβως έξω από τον Ιερό Ναό.

Το παρών εκτός της οικογένειας, έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μάριος Ηλιόπουλος, που μίλησε για τον Μιχάλη και απότισε φόρο τιμής στην μνήμη του, καθώς και πλήθος ανώνυμων ΑΕΚτζήδων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον γλύπτη κ. Δημοσθένη Τζανάκο και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την πολύτιμη συνεισφορά τους».

Σχετικές ειδήσεις