Ρόμα-Ολυμπιακός 1-1: Σε καλό δρόμο οι «ερυθρόλευκοι»

Ρόμα-Ολυμπιακός 1-1: Πολύ καλό βαθμό για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ στο δυνατό φιλικό με τους «τζιαλορόσι» - Με δύο πέναλτι διαμορφώθηκε το σκορ από Πελεγκρίνι και Ροντινέι.
INTIME SPORTS

Η Ρόμα το 2024-25 έχει μεγάλες φιλοδοξίες και σε κάθε περίπτωση είναι μία απ’ τις κορυφαίες ομάδες της Serie A. Κατά συνέπεια η εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, αποκτά άλλη αξία. Το τελικό 1-1 στο «Στάντιο Μανίλο Σκοπίνο» του Ριέτι, ήρθε με την ελληνική ομάδα να δείχνει αρκετά σοβαρή, με συμπαγές σύνολο και χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Ντε Ρόσι.

Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Πελεγκρίνι (17’), ενώ με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Ροντινέι (21’). Πολύ καλή εικόνα είχε ο Βέλντε στο δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι στο 74’.

ΡΟΜΑ (Ντανιέλε Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Τσελίκ (46’ Ελ Σαραουί), Μαντσίνι (46’ Ντιμπάλα), Εντικά (69’ Καμπουλά), Ανχελίνο (82’ Νταλ), Κριστάντε (46’ Μπόβε), Λε Φέε (82’ Γκρατσιάνι), Πελεγκρίνι (46’ Σανκαρέ), Σουλέ (69’ Πιζίλι), Έιμπραχαμ (46’ Σμόλινγκ), Ζαλέφσκι (46’ Ντόβμπικ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα (76’ Ρέτσος), Ορτέγκα, Ντόη, Τσικίνιο, Μπακούλας (88’ Μουζακίτης), Μπιέλ, Βέλντε, Κωστούλας.