ΑΕΚ: Στα άκρα με τον εκπρόσωπο Πινέδα – Απέστειλε εξώδικο ο Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: Οι συνεχείς δηλώσεις του εκπροσώπου του Ορμπελίν Πινέδα έφεραν την αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ περνώντας σε νομικό επίπεδο πλέον.

ΑΕΚ: Στα άκρα με τον εκπρόσωπο Πινέδα – Απέστειλε εξώδικο ο Ηλιόπουλος
INTIME SPORTS
1'

Ο Μάριο Βιγιαρεάλ είναι ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα. Συχνά ο συγκεκριμένος ατζέντης κάνει δηλώσεις αναφορικά με τον πελάτη του, μιλώντας για επιθυμία του να επιστρέψει στο Μεξικό, τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η Ένωση λοιπόν, δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί άλλο αυτή την κατάσταση. Για το λόγο αυτό όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι», απεστάλη εξώδικο στον Βιγιαρεάλ.

Χαρακτηριστικά τονίζουν απ’ την ΑΕΚ:

«Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή