Παναθηναϊκός: Πως τον συνδέουν οι Τούρκοι με Ακτούρκογλου μέσω Ατζούν

Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία αποκάλυψαν πως οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον Ακτούρκογλου της Γαλατάσαραϊ, με μεσολάβηση του Ατζούν όπως αναφέρουν!
epa10396147 Kerem Akturkoglu (L) of Galatasaray celebrate with teammates after scoring his side's second goal during the Turkish Super League soccer derby match between Fenerbahce and Galatasaray in Istanbul, Turkey, 08 January 2023. EPA/ERDEM SAHIN

Οι Τούρκοι εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Κερέμ Αρκτούκογλου. Ο εξτρέμ της Γαλατάσαραϊ θεωρείται εξαιρετική και πανάκριβη περίπτωση, αλλά στην αποκάλυψη που έγινε αναφέρεται πως ήδη έχει υπάρξει επαφή.

Ρόλο στο θέμα φέρεται-πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους-να παίζει και ο γνωστός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. Μάλιστα αναφέρεται πως θέλει να συμβάλει ως χορηγός στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Χαρακτηριστικά οι Τούρκοι γράφουν:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Ατζούν είναι πολύ στενοί φίλοι. Ο Ατζούν έφερε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Για όσους ρωτούν για την σύνδεση Ατζούν και Παναθηναϊκού. Ο Ατζούν θέλει να καλύψει μέρος αυτής της αμοιβής ως χορηγός, σε περίπτωση πιθανής μεταγραφής. Το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το κόστος της μεταγραφής που καθόρισε η Γαλατασαράι για τον παίκτη ή αν θα κάνει επίσημη προσφορά αφού ακούσει το ζητούμενο ποσό είναι ερωτηματικό».