Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Έκπληξη με Μαξ - Έρχεται Αθήνα ο Γερμανός

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φίλιπ Μαξ για το αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Ο Γερμανός είναι ο "εκλεκτός" των "πράσινων" για το αριστερό άκρο της άμυνας
EPA/ANNA SZILAGYI, ΑΜΠΕ

Δυνατά ξεκίνησε η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την πρόκριση επί της Μπότεφ, οι «πράσινοι» έχουν πατήσει… γκάζι για να καλύψουν τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση.

Μία εξ αυτών είναι και αυτή του αριστερού μπακ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Φίλιπ Μαξ. Ο Γερμανός διεθνής αναμένεται να φτάσει τη Δευτέρα (05/08) στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, μετά την άφιξή του, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια, αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Φίλιπ Μαξ είναι τρεις φορές διεθνής με την Γερμανία, ενώ στην καριέρα του μετράει 471 αγώνες, έχοντας απολογισμό 47 τέρματα και 79 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις. Την περσινή σεζόν, ο 30χρονος άσος είχε 27 συμμετοχές με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μέτρησε 1 γκολ και 4 ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις