Champions League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα play offs αν προκριθεί από τη Μάλμε

Champions League: Το νικητή του ζευγαριού της Σλάβια Πράγας με την Στεάουα Βουκουρεστίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα play offs της διοργάνωσης, σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μάλμε.
Eurokinissi Sports

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προετοιμάζεται για τις δύο αναμετρήσεις με τους Πρωταθλητές Σουηδίας, αλλά λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα, το απόγευμα της Τρίτης (06/08) στις 20:00 στο Μάλμε, οι δύο ομάδες έμαθαν τον πιθανό αντίπαλο που θα βρουν μπροστά τους σε περίπτωση πρόκρισης στα play offs του Champions League.

Η κλήρωση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας και ο ΠΑΟΚ, αν καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού της Σλάβια Πράγας με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μια μεγάλη ευκαιρία για την πρόκριση στην League Phase του νέου Champions League, καθώς απέφυγε τη Γαλατάσαραϊ, που ήταν στους ανίσχυρους και αποτελούσε τον πιο «δυνατό» αντίπαλο.

Συνοπτικά, τα ζευγάρια των play offs στο μονοπάτι των Πρωταθλητών:

  • Γιουνγκ Μπόις - Γαλατάσαραϊ
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Καραμπάγκ ή Λουντογκόρετς
  • Μίντιλαντ ή Φερεντσβάρος - Σλόβαν Μπρατισλάβας ή ΑΠΟΕΛ
  • Γιαγκελόνια ή Μπόντο Γκλιμτ - Ερυθρός Αστέρας
  • Μάλμε ή ΠΑΟΚ - Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου