Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα play offs - Τα ζευγάρια

Europa League: Γνωστοί έγιναν οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τα play offs της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα play offs - Τα ζευγάρια
Eurokinissi Sports
1'

Αντίπαλος από τα προκριματικά του Champions League προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση σε βάρος του Άγιαξ από τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον «Αίαντα» και το μεσημέρι της Δευτέρας (05/08) έμαθαν το τελευταίο… εμπόδιο που θα έχουν μπροστά τους πριν την είσοδο στην League Phase της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» αν πάρει το «εισιτήριο» για τα play offs του Europa League, τότε θα παίξει απέναντι στην ομάδα που θα ηττηθεί από το ζευγάρι της Γιαγκελόνια από την Πολωνία με την Μπόντο Γκλιμτ από τη Νορβηγία.

Παράλληλα, τον πιθανό αντίπαλο στην ίδια φάση της διοργάνωσης έμαθε και ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προκριθεί στα play offs του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Μάλμε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της Τσέλιε από τη Σλοβενία με την Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή