Champions League: Νέο σκάνδαλο με μεθυσμένους Πολωνούς διαιτητές - Πέρασαν τη νύχτα στη φυλακή

Champions League: Δύο διεθνείς Πολωνοί διαιτητές που είχαν οριστεί για την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Ρέιντζερς συνελήφθησαν από την αστυνομία.
EPA/Bo Amstrup

Σάλος έχει προκληθεί στο Champions League, καθώς δύο Πολωνοί διαιτητές πιάστηκαν να έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οι Μπάρτος Φρανκόφσκι και Τόμας Μουσιάλ που είχαν οριστεί αρχικά ως VAR και AVAR στην αναμέτρηση της Ντινάμο Κιέβου με την Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, συνελήφθησαν από την πολωνική αστυνομία στην πόλη Λουμπλίν, όπου έχει οριστεί το ματς και μάλισαν πέρασαν το βράδυ σε κελί!

Όπως αναφέρει το TVP Sport οι διαιτητές ήταν... τύφλα στο μεθύσι και κατέστρεψαν μία πινακίδα οδικής σήμανσης ενώ προκάλεσαν και άλλες φθορές. Μετά από καταγγελία που έγινε συνελήφθησαν από την αστυνομία και στο αλκοτέστ που τους έγινε βρέθηκαν πολύ πάνω από το όριο.

Η UEFA τους αντικατέστησε άμεσα, με το περιστατικό να θυμίζει μία ανάλογη ιστορία με Πολωνούς διαιτητές πριν από την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ για την προπέρσινη Super League.

Σχετικές ειδήσεις