Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πάει Σαουδική Αραβία ο Εκόνγκ - «Συμφωνία με Αλ Καλούντ»

Μεταγραφές: Πολύ κοντά στην παραχώρηση του Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ
Ο Νιγηριανός εμφανίζεται κοντά στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ
Eurokinissi
1'

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός δημοσιογράφος που θεωρείται ειδικός στις μεταγραφές. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ από την γειτονική χώρα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές του πληροφορίες, οι δύο ομάδες δεν είναι απλά… κοντά σε οριστική συμφωνία, αλλά παρουσιάζει ως «τελειωμένο» το deal.

«Ο Ουίλιαμ Τροόστ Έκονγκ συμφώνησε να ενταχθεί στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο ΠΑΟΚ και η Αλ Καλούντ έχουν συμφωνήσει, ενώ υπάρχει συμφωνία και στους προσωπικούς όρους του ποδοσφαιριστή. Ο 30χρονος Νιγηριανός αμυντικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Πάντως, από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να σχολιάσουν κάτι για το συγκεκριμένο σενάριο, μια και υποστήριξαν πως τη δεδομένη στιγμή αυτό που απασχολεί το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι οι αναμετρήσεις με τη Μάλμε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή