ΑΕΚ: Συνάντηση κορυφής Ηλιόπουλου με Αλμέιδα - Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Αργεντίνος μετά το κάζο

ΑΕΚ: Κατ’ ιδίαν επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να έχει ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά το κάζο της ήττας 3-1 από τη Νόα στον Γ’ προκριματικό γύρο.
Συνάντηση κορυφής στην Ένωση για τις κακές εμφανίσεις στα προκριματικά
EUROKINISSI

«Καζάνι που βράζει» μοιάζει η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ήττα 3-1 από το Νόα στην Αρμενία. Η Ένωση πραγματοποίησε μία ακόμα προβληματική εμφάνιση στα καλοκαιρινά προκριματικά του Europa Conference League και το χειρότερο είναι πως τη δεδομένη στιγμή κινδυνεύει με αποκλεισμό.

Οι «κιτρινόμαυροι» σε μία εβδομάδα, το απόγευμα της επόμενης Πέμπτης (15/08) καλούνται να κάνουν την ανατροπή σε βάρος των Αρμενίων και να συνεχίσουν στα play offs της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να μην «γράψουν» έναν ακόμα οδυνηρό καλοκαιρινό αποκλεισμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Live Sport» ο Μάριος Ηλιόπουλος αναμένεται να έχει συνάντηση κορυφής με τον Ματίας Αλμέιδα, μια και κάλεσε τον Αργεντίνο κόουτς για εξηγήσεις, αναφορικά με τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Άλλωστε, ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσει να γίνε και πάλι ανταγωνιστική και διεκδικήτρια τίτλων η ομάδα, όπως τόνισε και στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της Θύρας 21 σε «Μιχάλης Κατσούρης».

Σχετικές ειδήσεις