Ολυμπιακός: Αποκαλυπτήρια και γιορτή με Νότιγχαμ - «Επέλεξε Ποντένσε αντί Όρτα ο Μεντιλίμπαρ»

Ολυμπιακός: Τα αποκαλυπτήριά του ενώπιον των οπαδών του θα κάνει το βράδυ της Πέμπτης (08/08) ο πειραϊκός σύλλογος, στο φιλικό του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός
Φιλικό με ιδιαίτερο... χαρακτήρα για τους "ερυθρόλευκους" κόντρα στη Νότιγχαμ
Eurokinissi
2'

Στην τελική… ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν. Το βράδυ της Πέμπτης (08/08) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πρώτο και μοναδικό φιλικό που θα δώσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο εν λόγω αγώνας θα έχει ιδιαίτερο και γιορτινό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό με τους Άγγλους θα βρεθούν και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο σύλλογος την περσινή σεζόν, ήτοι αυτό του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League. Παράλληλα, οι παίκτες των Πειραιωτών θα φορέσουν για πρώτη φορά τη νέα εντός έδρας εμφάνιση.

Όσον αφορά στο φιλικό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει και πάλι σε δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, θέλοντας να βγάλει τα κατάλληλα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ακόμα, ακολουθεί και το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, το Σάββατο (10/08).

Το φιλικό των «ερυθρόλευκων» με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (08/08) στις 21:00 και τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 2HD.

«Επέλεξε Ποντένσε αντί Όρτα ο Μεντιλίμπαρ»

Από εκεί και πέρα, την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε αντί του Αντρέ Όρτα έθεσε ως προτεραιότητα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον Τύπο της Πορτογαλίας, ο Ισπανός κόουτς προτίμησε να ενισχυθεί η ομάδα του με τον βραχύσωμο εξτρέμ, με αποτέλεσμα να… χαλάσει την τελευταία στιγμή η επιστροφή του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα.

Μάλιστα, οι εν λόγω εξελίξεις έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν ο Αντρέ Όρτα μπει στο αεροπλάνο από τη Λισαβόνα για την Αθήνα, αφού ο Ολυμπιακός φέρεται πως είχε έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του για την απόκτησή του. Όμως, έπειτα από λίγο, σύμφωνα με την «O Jogo» υπήρξε ανατροπή στην υπόθεσή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή