Τεστ πατρότητας ο Νεϊμάρ για να διαπιστώσει αν είναι κόρη του μια 10χρονη απ’ την Ουγγαρία

Μοντέλο από την Ουγγαρία ζητά από τον Βραζιλιάνο να αναγνωρίσει την 10χρονη κορούλα της, υποστηρίζοντας πως είναι ο καρπός του σύντομου έρωτά της μαζί του.

Τρία παιδιά έχει ο Νεϊμάρ, με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ο Βραζιλιάνος που δεν είναι ο πλέον… σταθερός στις σχέσεις του, ίσως να έχει τελικά και τέταρτο παιδάκι το οποίο δεν έχει αναγνωρίσει. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον, πρώην μοντέλο από την Ουγγαρία. Η Γκαμπριέλα Γκασπάρ διατυμπανίζει πως το 10χρονο κοριτσάκι της είναι παιδί του Νεϊμάρ.

Ο λατινοαμερικάνος θα κάνει τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστώσει αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της γυναίκας απ’ την Ουγγαρία. Όπως υποστηρίζει αυτή, η μικρή Ζαζμίν Ζόι είναι ο καρπός της επαφής που είχε με τον Νεϊμάρ μετά από έναν αγώνα της Βραζιλίας με τη Βολιβία το 2013.

Η Γκασπάρ έχει καταθέσει μήνυση ζητώντας σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο Νεϊμάρ είναι ο πατέρας, να αναγνωρίσει την κόρη της, αλλά και να της δίνει μηνιαία διατροφή ύψους 30.000 ευρώ. Παράλληλα, να πληρώνει σπίτι για να μένει μέχρι να κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας της.