Ολυμπιακός-Νότιγχαμ 3-4: Φανέρωσε αμυντικά προβλήματα

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ 3-4: Την ήττα γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» απ’ τη Φόρεστ στο Φάληρο, «πληγωμένοι» από την άμυνά τους κυρίως.

Ολυμπιακός-Νότιγχαμ 3-4: Φανέρωσε αμυντικά προβλήματα
INTIME SPORTS
1'

Για να έρθει η ήττα με 4-3 στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκε να μειώσουν στο τέλος του ματς. Η Φόρεστ ήταν καλύτερη και εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα των Πειραιωτών, φτάνοντας στο σημείο να προηγούνται ακόμη και με 4-1.

Τρία γκολ από στατικές φάσεις δέχτηκε η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, ενώ απ’ τη δική του πλευρά ξεχώρισε ο Μάρτινς με δύο τέρματα. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό της ομάδας του λιμανιού στην έδρα της.

Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, μετά από κόρνερ ο Γέιτς πήρε την δεύτερη κεφαλιά κι έκανε το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε με εκπληκτικό τέρμα του Μάριντς, ο οποίος ντρίπλαρε εξαιρετικά και σούταρε πανέμορφα για το 1-1 στο 24’.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Γουντ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Τζολάκη κι έκανε το 1-2.

Ο Γέιτς στο 61’ πήρε το… ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Άντσερσον κι έκανε το 1-3. Επτά λεπτά μετά, ο Ελάνγκα με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 1-4.

Ο Μάρτινς στο 78’ και ο Βέλντε στο 89’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κοστίνια (69' Ρόντινεϊ), Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (69' Ορτέγκα), Στάμενιτς (62' Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (69' Βέλντε), Κωστούλας (69' Γιάρεμτσουκ).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Σελς, Αϊνά (83' Τόφολο), Μουρίγιο (83' Μιλένκοβιτς), Μπολί (75' Ομομπαμιντέλε), Γουίλιαμς (83' Μορέιρα), Σανγκαρέ (56' Ντανίλο), Άντερσον (72' Ζότα), Γκιμπς-Γουάιτ (56' Ελάνγκα), Ντομίνγκες (56' Χάντσον-Οντόι), Γέιτς, Γουντ (72' Αβονίγι)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή