Σόου Ιμπραϊμοβιτς: «Ο Μοράτα είναι όμορφος, όπως όλοι οι παίκτες της Μίλαν»!

Ξεχωριστή η παρουσίαση του Αλβάρο Μοράτα απ’ τη Μίλαν, γιατί αυτή την έκανε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με τον δικό του τρόπο.

Σόου Ιμπραϊμοβιτς: «Ο Μοράτα είναι όμορφος, όπως όλοι οι παίκτες της Μίλαν»!
1'

Ατύχησε ο Αλβάρο Μοράτα! Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας πήρε μεταγραφή στη Μίλαν και η παρουσίασή του έγινε παρουσία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός εκπροσώπησε τη διοίκηση των «ροσονέρι» και έδωσε το δικό του σόου, επισκιάζοντας ουσιαστικά τον Μοράτα.

Ο «Ίμπρα» τόνισε πως ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 7 μέρες και η Μίλαν είναι ακόμη στην 4η. Παράλληλα, ανέλυσε πως ένα μεγάλο προσόν για τον ιταλικό σύλλογο, είναι η ομορφιά των παικτών της!

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θέλω να δώσω ένα καλωσόρισμα στον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης. Εκείνο που ψάχναμε ήταν ένας ολοκληρωμένος φορ, παρών τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο μέσα σε επτά ημέρες, αυτή είναι η τέταρτη ημέρα. Ο Άλβαρο έχει το dna της Μίλαν και είναι γεννημένος νικητής, θα μπει πολύ εύκολα στο γκρουπ.

Ο Μοράτα είναι όμορφος και αυτός, όλοι οι παίκτες της Μίλαν είναι όμορφοι. Θα πρέπει να αφήσουμε τον Πάβλοβιτς να μακρύνει τα μαλλιά του για να μπορέσει να γίνει και εκείνος όμορφος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή