Community Shield: Το πήρε η Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι

Community Shield: Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία κατέληξε στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε 7-6 στα πέναλτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1 ο αγώνας).

Community Shield: Το πήρε η Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι
1'

Μεγάλο σασπένς στον τελικό του Community Shield της Αγγλίας. Η Σίτι αντιμετώπισε την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τους «πολίτες» να κατακτούν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι (7-6). Στα τελευταία λεπτά διαμορφώθηκε το σκορ του αγώνα, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από μία φορά (1-1).

Ο μεγάλος αγώνας διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ και οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 82’ με πανέμορφο γκολ του Γκαρνάτσο, αλλά έξι λεπτά μετά ισοφάρισε ο Μπερνάντο Σίλβα για την ομάδα του Γκουρντιόλα.

Στα πέναλτι ο Έβανς έστειλε την μπάλα άουτ, ο Ακάντζι βρήκε δίχτυα κι έτσι η Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια (2019).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λούις, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Κόβατσιτς, Ο' Ράιλι (63' Νούνες), ΜακΚάτι (80' Μπερνάρντο), Μπομπ, Ντοκού (63' Σαβίνιο), Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Μαγκουάιρ (59' Κόλιερ), Μαρτίνες, Μάουντ (59' Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (83' Σάντσο), Άμαντ (59' Πελίστρι), Κασεμίρο, Νταλότ, Έβανς, Μέινου (59' ΜακΤόμινεϊ)

GUohRiaXMAAaeLS.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή