Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός 2-4: Εκπληκτικό μισάωρο και διπρόσωπος στη συνέχεια

Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός 2-4: Τρία γκολ σε μισή ώρα πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ήταν τόσο καλοί στο δεύτερο μέρους του φιλικού στην Κύπρο.
INTIME SPORTS

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός στην Κύπρο κόντρα στον Άρη Λεμεσού, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έκανε εκπληκτικό μισάωρο στο ματς σκοράροντας τρεις φορές, αλλά στη συνέχεια εμφάνισε προβλήματα στην απόδοσή του.

Το τελικό 4-2 για τους Πειραιώτες, ήρθε και λόγω της μεγάλης διαφοράς με την αντίπαλο. Ο Βέλντε ήταν ο πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων».

Στο 11’ από φάουλ του Βέλντε, ο Ντόη πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Άμπι από κοντά με το αριστερό έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες. Στο 21’ ο Βέλντε έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Ντόη, νίκησε τον Σοφρωνίου για το 2-0. Στο 23’ ο Μπιέλ εκμεταλλεύτηκε λάθος των Κύπριων για το 3-0!

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ… κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος. Ο Μπένγκστον μείωσε στο 78’ σε 3-1, με τον Σάβο στο 84’ να κάνει το 3-2.

Ο Μασούρας έκανε την ασίστ στον Μπακούλα στο 89’ για το τελικό 4-2 του Ολυμπιακού στην Κύπρο.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Σωφρονίου (60’ Βανά), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60’ Σανέ), Μουσούντα (60’ Λουκουμπάρ), Κορέια (60’ Μποάκι), Νίκολιτς (60’ Σαρφό), Στρούσκι (60’ Μάτισικ, 78’ λ.τρ. Κοβάσεφ), Μαγιαμπέλα (60’ Μπένγκστον), Μοντνόρ (60’ Σάβο), Κβιλιτάια (60’ Γκομίς), Κοκόριν (60’ Σεμέδο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46’ Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71’ Κουτσίδης), Άμπι (90’ Κοστίνια), Ορτέγκα, Ντόη (64’ Μπακούλας), Μουζακίτης (64’ Στάμενιτς)., Παπακανέλλος (71’ Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ (71’ Ελ Κααμπί).