Conference League, ΑΕΚ - Νόα: Πρόβλημα με Λιβάι πριν τη ρεβάνς

Conference League: Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ με την κατάσταση ετοιμότητας του Λιβάι Γκαρσία.
Αγωνία στην ΑΕΚ για τον διεθνή φορ
EUROKINISSI

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση της Κυριακής (11/08) στην Ένωση, ακολουθώντας θεραπεία, μια και ένιωσε ενοχλήσεις. Κάτι ανάλογο συνεχίστηκε και τη Δευτέρα (12/08) και ακολούθως ο παίκτης υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις.

Βάσει των αποτελεσμάτων, ο Λιβάι Γκαρσία έχει αποφύγει τη θλάση, αλλά η κατάστασή του βρίσκεται σε οριακό σημείο. Αυτός είναι και ο λόγος που το ιατρικό τιμ του «Δικέφαλου» δεν… ανάβει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στη ρεβάνς να είναι αμφίβολη.

Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την θεραπεία του και την Τρίτη (13/08) και θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη (14/08), την παραμονή της ρεβάνς με τη Νόα, ούτως ώστε να φανεί κατά πόσο θα είναι στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα.

Ωστόσο, η κατάστασή του είναι οριακή και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα πάρουν το ρίσκο για τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με τη Νόα. Πάντως, δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί σ’ όλο το ματς.

Σχετικές ειδήσεις