Champions League, LIVE: ΠΑΟΚ - Μάλμε, η κρίσιμη ρεβάνς στον Γ’ προκριματικό

Champions League: Παρακολουθήστε και σχολιάστε την κρίσιμη ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό.

ΠΑΟΚ - Μάλμε
Live ο επαναληπτικός του "Δικέφαλου του Βορρά" με τους Σουηδούς
Intime
1'

Μπροστά στο πιο κρίσιμο, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, ευρωπαϊκό του παιχνίδι στα προκριματικά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (13/08) τη Μάλμε στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν με τη βοήθεια των οπαδών τους, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μία ακόμα «καυτή» ατμόσφαιρα στην Τούμπα, να κάμψουν την αντίσταση των Πρωταθλητών Σουηδίας και να φτάσουν στα play offs, το τελευταίο… στάδιο πριν από μία ιστορική πρόκριση στη League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που οι Πρωταθλητές Ελλάδας καταφέρουν να «σφραγίσουν» το «εισιτήριό» τους για την επόμενη φάση, τότε θα αντιμετωπίσουν το νικητή από το ζευγάρι της Σπάρτα Πράγας με τη Στεάουα.

Αυτό που χρειάζονται οι Μακεδόνες είναι η νίκη κόντρα στη Μάλμε, ανεξαρτήτως σκορ, έπειτα από την ισοπαλία 2-2 στο πρώτο ματς. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι, ενώ στο απευκταίο σενάριο ήττας, ο ΠΑΟΚ θα… υποβιβαστεί στα play offs του Europa League, όπου θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού της Τσέλιε με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Μάλμε:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή