Champions League, ΠΑΟΚ - Μάλμε: Με μία αλλαγή στη ρεβάνς - Η ενδεκάδα του «Δικέφαλου του Βορρά»

Champions League: Με μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την ρεβάνς με τη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό.
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του "Δικέφαλου" για τον επαναληπτικό με τους Σουηδούς
Eurokinissi

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τον επαναληπτικό με τους Πρωταθλητές Σουηδίας στον Γ’ προκριματικό του Champions League. Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε μία αλλαγή στη μεσαία γραμμή, μια και ο Μαντί Καμαρά πήρε τη θέση του Στέφαν Σβαμπ.

Συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Κοτάρσκι. Στα δεξιά θα παραμείνει ο Σάστρε, καθώς ο Γιόνι Ότο έμεινε εκτός με πρόβλημα, ενώ αριστερά θα κινείται ο Μπάμπα. Οι Κεντζιόρα και Κουλιεράκης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Οζντόεφ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά, τον Τάισον στα αριστερά και ο Κωνσταντέλιας θα κινείται ως επιτελικός μέσος πίσω από τον Τόμας.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ θα είναι οι: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Θυμιάνης, Σβαμπ, τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τισουντάλι, Τσαλόφ.

Από την άλλη, η Μάλμε θα ξεκινήσει το ματς με σύστημα 4-4-2, με τον Νταλίν στον «άσο», τον Στρίγκερ-Λάρσεν στα δεξιά και τον Μπουζανέλο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Γιάνσον και Ζάτερστρομ.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γιόνσεν και Πένια, με τον Ρικς στη δεξιά πτέρυγα και τον Νανάζι στην αριστερή. Στην επίθεση θα είναι οι Μποτχάιμ και Τέλιν.

Στον πάγκο θα είναι οι: Φρίντριχ, Πέρσον, Όλσον, Μάκολι, Ρέσλερ, Ρόσενγκρεν, Κρίστιανσεν, Γιόργκεσεν, Αλί Μπεργκ, Μπολίν και Χακσαμπάνοβιτς.

Σχετικές ειδήσεις