Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Πιάνει» Λιμάνι ο Ποντένσε - Κοντά σε οριστική συμφωνία με Γουλβς

Μεταγραφές: Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα της επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό από τη Γουλβς.

Ντάνιελ Ποντένσε
Κοντά στην επιστροφή του στους Πειραιώτες εμφανίζεται ο Πορτογάλος
EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY
1'

Αίσιο αναμένεται να είναι το τέλος στο μεγαλύτερο μεταγραφικό «σίριαλ» του καλοκαιριού για τους κατόχους του Europa Conference League. Ο Ντάνιελ Ποντένσε εμφανίζεται κοντά στην οριστική του επιστροφή στον Ολυμπιακό, μια και οι επαφές των Πειραιωτών με τη Γουλβς φέρεται πως βρίσκονται στο τελικό… στάδιο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε… τόνο στους Άγγλους πως δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Επιθυμία του είναι η επιστροφή στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους είχε την περσινή σεζόν την πιο παραγωγική του χρονιά, μετρώντας 15 γκολ και 13 ασίστ σε 47 εμφανίσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σκέφτηκε καν τις προτάσεις που προέκυψαν από τη Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, οι «Λύκοι» δεν έδειξαν καμία διάθεση να κάνουν… εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους για τον παίκτη, τονίζοντας πως η τιμή του φτάνει τα 10.000.000 ευρώ, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» το deal με λιγότερα και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία θα προκύψει μ’ ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τα μισά, ήτοι στα 6.500.000-7.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει αισιοδοξία πως το θέμα θα ολοκληρωθεί, θετικά για την ελληνική ομάδα και τον παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Νησί έχει ταξιδέψει και ο Ζόρζε Μέντες, ο διάσημος ατζέντης, που έχει «δουλείες» τόσο με τους Βρετανούς, όσο και με τον Ολυμπιακό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή