ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Λιβάι - Το πλάνο Αλμέιδα για την επίθεση

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα είναι η Τετάρτη (14/08) αναφορικά με τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία στη ρεβάνς με τη Νόα, με τον Ματίας Αλμέιδα να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του.
Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο "Πελάδο" τον διεθνή φορ
EUROKINISSI

Η αγωνία παραμένει στην ΑΕΚ αναφορικά με την κατάσταση ετοιμότητας του διεθνή φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Τα ευχάριστα για τον άσο της Ένωσης είναι πως απέφυγε τη θλάση, όμως, η κατάστασή του είναι οριακή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να υποστεί πιο σοβαρό τραυματισμό αν πιεστεί σε μεγάλο βαθμό.

Για τον λόγο αυτό, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Αργεντίνος θέλει να τον έχει στην αποστολή και να τον χρησιμοποιήσει, έστω και για ένα διάστημα - αν είναι απαραίτητο - στη ρεβάνς με τη Νόα. Βέβαια, περισσότερες αποφάσεις θα ληφθούν την Τετάρτη (14/08) όπου θα εξεταστεί εκ νέου ο ποδοσφαιριστής.

Πάντως, ο «Πελάδο» έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επίθεση με τον Στίβεν Τσούμπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην κορυφή. Πάντως, ο Αυστριακός δεν έχει πάρει κανένα λεπτό συμμετοχής, τόσο σε επίσημο, όσο και σε φιλικό το φετινό καλοκαίρι με την Ένωση.

Παράλληλα, σκέψη του κόουτς της ΑΕΚ είναι και η χρησιμοποίηση ενός εκ των Νόρντιν Άμραμπατ, Έρικ Λαμέλα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Από εκεί και πέρα, ο Στρακόσα θα παραμείνει στον «άσο» με τους Ρότα και Χατζισαφί στα άκρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βίντα και Μουκουντί, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα στα χαφ. Ο Ελίασον στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο αναμένεται να βρίσκεται ο Γκατσίνοβιτς, στην περίπτωση που ο Κοϊτά είναι στην επίθεση. Σε διαφορετική περίπτωση ο Σενεγαλέζος αναμένεται να προτιμηθεί από τον Σέρβο.

Σχετικές ειδήσεις