Αστέρας Τρίπολης: Εκνευρισμός με Σιδηρόπουλο - Σκέψεις να μην κατέβει με Παναθηναϊκό

Αστέρας Τρίπολης: Έντονος είναι ο εκνευρισμός που επικρατεί στους Αρκάδες με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στην πρεμιέρα της Super League με τον Παναθηναϊκό.
Σκέψεις να μην κατέβει στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό κάνει η ομάδα της Αρκαδίας
INTIME SPORTS

Στα άκρα σκέφτονται οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με τον ορισμό του διεθνή διαιτητή από τα Δωδεκάνησα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στην πρώτη αγωνιστική της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League.

Οι Αρκάδες έχουν έντονα παράπονα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο από τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη στην περσινή σεζόν και είχαν τοποθετηθεί με σκληρή ανακοίνωση. Έτσι, μόλις έμαθαν τον ορισμό στην πρεμιέρα υπήρξε έντονος εκνευρισμός.

Μάλιστα, υπάρχει σκέψη ακόμα και να μην κατέβει η ομάδα στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ αν δεν αλλάξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ενώ θεωρούν πως δεν είναι θετικό δείγμα για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, τη στιγμή που η δυσαρέσκεια είχε γίνει γνωστή στην Ομοσπονδία και την ΚΕΔ.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Αστέρας Τρίπολης αποφασίσει να το… τραβήξει στα άκρα και να μην αγωνιστεί στην πρεμιέρα, τότε κινδυνεύει με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και το επόμενο, όπως και με πρόστιμο, βάσει του άρθρου 17 του ΚΑΠ.

Σχετικές ειδήσεις