Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Η Βόλφσμπουργκ έδωσε 15.000.000 ευρώ και πήρε Κουλιεράκη - Πότε τελειώνει το deal

Μεταγραφές: Στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, καθώς φέρεται πως υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Ο Έλληνας αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα τους στους "Λύκους" της Γερμανίας
INTIME SPORTS

Την έκπληξη έκανε η Βόλφσμπουργκ, μια και παρά το έντονο πρέσινγκ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού, κατέθεσε μία εξαιρετική πρόταση στον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «Λύκοι» της Κάτω Σαξονίας κατέθεσαν πρόταση 15.000.000 ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα, οι Γερμανοί παρουσίασαν ένα ελκυστικό πλάνο στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αποφάσισε να κάνει δεκτή την πρόταση της Βόλφσμπουργκ και μετά τις αναμετρήσεις των play offs του Europa League θα αποχωρήσει από την Τούμπα.

Η πρόταση των «Λύκων» στον ΠΑΟΚ έφτασε πριν από τις αναμετρήσεις κόντρα στη Μάλμε για τον Γ’ προκριματικό του Champions League και η απόφαση πάρθηκε πριν τη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ το deal θα ολοκληρωθεί μετά τις υποχρεώσεις του «Δικέφαλου του Βορρά» στα προκριματικά του καλοκαιριού.

Σχετικές ειδήσεις