Europa League, ΠΑΟΚ: Ορίστηκαν οι αγώνες με τη Σάμροκ - Οι διαιτητές του πρώτου ματς

Europa League: Γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες των διπλών του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για τα play offs της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ
Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του "Δικέφαλου του Βορρά" με τους Ιρλανδούς
Eurokinissi
1'

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στα play offs του Champions League και κατά συνέπεια θα συνεχίσει στην ίδια φάση του Europa League. Αντίπαλος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η Σάμροκ Ρόβερς, μετά την ανατροπή στην παράταση κόντρα στην Τσέλιε.

Την Παρασκευή (16/08) η UEFA προχώρησε στον ορισμό των δύο αναμετρήσεων του ζευγαριού. Η πρώτη «μάχη» θα διεξαχθεί στην Τούμπα, το απόγευμα της Πέμπτης (22/08) στις 20:30, με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ανακοινώνει και τους διαιτητές.

Τον αγώνα της Θεσσαλονίκης θα σφυρίξει ο Ενέα Γιόρτζι από την Αλβανία. Βοηθοί του θα είναι οι Ντένις Ρέξα και Ρίντιγκερ Τσοκάι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φλοριάν Λάτα, άπαντες από την γειτονική χώρα. Στο VAR θα είναι Λούκα Παϊρέτο από την Ιταλία ως επικεφαλής και βοηθός του ο συμπατριώτης του Μάρκο Σέρα.

Παράλληλα, η UEFA προχώρησε στον ορισμό και της ρεβάνς, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο «Tallaght Stadium» του Δουβλίνου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το βράδυ στις 22:00, χωρίς ωστόσο να έχουν οριστεί οι αξιωματούχοι της αναμέτρησης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή