Conference League, Παναθηναϊκός: Οι ημέρες και οι ώρες των ματς με Λανς - Οι διαιτητές των αγώνων

Conference League: Επίσημη μορφή πήρε το πρόγραμμα των διπλών αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Λανς για τα play offs.

Παναθηναϊκός
Όλο το πρόγραμμα των αναμετρήσεων με τη Λανς για τους "πράσινους"
Eurokinissi Sports
1'

Ο Παναθηναϊκός έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (15/08) μία… ανάσα από την ολική ανατροπή κόντρα στον Άγιαξ για τον Γ’ προκριματικό του Europa League, ωστόσο, το «συγκρότημα» του Ντιέγκο Αλόνσο λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό 13-12, σε μία ιστορική διαδικασία πέναλτι με 34 εκτελέσεις.

Έτσι, το «τριφύλλι» θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στα play offs του Conference League, όπου απέναντί του θα βρει τη Λανς. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο «Stade Bollaert-Delelis» της γαλλικής πόλης και θα ξεκινήσει στις 22:00 την Πέμπτη (22/08).

Παράλληλα, η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης και «άρχοντας» ορίστηκε ο Γκέργκο Μπογκάρ από την Ουγγαρία. Βοηθοί του θα είναι οι Θόδωρος Γεωργίου και Μπάλαζ Σάλαϊ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ταμάς Μπογκνάρ. Στον έλεγχο του VAR θα είναι οι Ιστβάν Βαντ και Φέρεντς Καρακό, άπαντες Μαγυάροι.

Ακόμα, γνωστό έγινε και το πρόγραμμα της ρεβάνς. Αυτή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και θα ξεκινήσει στις 21:00. Μάλιστα, η UEFA ανακοίνωσε και τον διαιτητή του επαναληπτικού, ο οποίος θα είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα από την Ισπανία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι βοηθοί του, εν αντιθέσει με τους ρέφερι στο VAR, όπου ο Αλεχάνδρο Ερνάντεθ να είναι ο επικεφαλής και ο Αλεχάνδρο Μουνίθ Ρουίθ ο βοηθός του, αμφότεροι από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή