Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Υπέγραψε ο Κουλιεράκης στη Βόλφσμπουργκ - Μένει για τα play offs του Europa League

Μεταγραφές: «Τελειωμένη» είναι η μετακίνηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ.
Έχει ήδη υπογράψει στην Βόλφσμπουργκ ο Έλληνας αμυντικός
Eurokinissi

Παίκτης των «Λύκων» της Γερμανίας θα πρέπει να λογίζεται ήδη ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Kicker» η μεταγραφή του έχει ήδη ολοκληρωθεί, αφού ο παίκτης έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Όπως τονίζεται στο γερμανικό Μέσο, η Βόλφσμπουργκ «δούλευε» εδώ και καιρό την συγκεκριμένη περίπτωση, κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτός ήταν και ο λόγος που «κέρδισε» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην… κούρσα για την απόκτησή και κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Τις επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων έκανε ο Ζεμπάστιαν Σίντσιλορτς, ο αθλητικός διευθυντής των «Λύκων», ο οποίος ταξίδεψε προ ημερών στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να… αποσπάσει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Παράλληλα, σύμφωνα με το «Kicker» η μεταγραφή του Χανιώτη μπακ δεν θα ολοκληρωθεί άμεσα, αφού στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπεται η παραμονή του μέχρι τα δύο ματς των play offs του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς για το Europa League.

Όσον αφορά στα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα λάβει 11.750.000 ευρώ για τη μεταγραφή, ποσό που μπορεί να αυξηθεί κατά 3.000.000 ευρώ με την μορφή μπόνους, ενώ οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Σχετικές ειδήσεις