Αισιόδοξος ο Αμορίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε τον Ιωαννίδη»!

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρώτη φορά παρουσιάστηκε τόσο αισιόδοξος αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας του να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αισιόδοξος ο Αμορίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε τον Ιωαννίδη»!
INTIME SPORTS
2'

Η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη έχει εξελιχθεί σε σίριαλ στο εξωτερικό. Πολλές ομάδες θέλουν τον κορυφαίο Έλληνα στράικερ. Μεταξύ αυτών και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ομάδα της Πορτογαλίας δε δείχνει να μπορεί να ακολουθήσει οικονομικά τις αγγλικές ομάδες, οι οποίες προσέφεραν περίπου 30 εκατ. ευρώ και εισέπραξαν αρνητική απάντηση!

Ο Παναθηναϊκός δείχνει διαρκώς πως δε θέλει να πουλήσει τον παίκτη, αλλά στην χώρα της Ιβηρικής το πράγμα δείχνει να σοβαρεύει. Πέρα απ’ τα συνεχόμενα δημοσιεύματα, ήρθαν πλέον και οι νέες δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε σίγουρος πως θα έχει τον ποδοσφαιριστή υπό τις οδηγίες του!

«Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε», είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νασιονάλ Μαδέιρα για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται άνετα με την καθυστέρηση που παρουσιάζει το θέμα Ιωαννίδη, είπε χαρακτηριστικά:

«Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος να μην ακολουθούμε πάντα δεύτερη και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να πάρουμε ρίσκα και βλέπουμε μέσα από την αξιοποίηση της ομάδας αυτή την εξέλιξη μεταξύ της ηλικίας και της ποιότητας των παικτών, που μας δίνει μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή