Πήρε εξιτήριο ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ

Ξεπέρασε οριστικά τον κίνδυνο ο Μουνίρ Νασραουί, πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, παίρνοντας εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τις μαχαιριές που δέχτηκε.

Πήρε εξιτήριο ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ
epa11478630 Lamine Yamal of Spain reacts during the UEFA EURO 2024 final soccer match between Spain and England, in Berlin, Germany, 14 July 2024. EPA/FILIP SINGER
1'

Ανακούφιση για την οικογένεια του Λαμίν Γιαμάλ, καθώς ο πατέρας του νεαρού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, ξεπέρασε πλήρως τον κίνδυνο. Πριν λίγες μέρες είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά από επίθεση που του έγινε και μαχαιριές που δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα και το στήθος.

Ο 32χρονος Μουνίρ Νασραουί, πήρε εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο «Germans Trias i Pujol» της Μπανταλόνα, όντως καλά στην υγεία του όπως μετέδωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η επίθεση που δέχτηκε ο Νασραουί, ήταν σε πάρκινγκ της πόλης Ματαρό και συγκεκριμένα στην γειτονιά Ροκαφόντα, όπου μεγάλωσε και ο Γιαμάλ. Σε απόσταση περίπου 30χλμ. από τη Βαρκελώνη. Για την επίθεση με μαχαίρια, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τα οποία ήδη οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη για να απολογηθούν.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της «φούρια ρόχα» μόλις χθες κατόρθωσε να επισκεφθεί τον πατέρα του στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί είχαν συστήσει να μην το κάνει νωρίτερα. Τέλος καλό σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της οικογένειας και κυρίως του Νασραουί που ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή