Premier League: Σώθηκε στο 87’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Premier League: Στρωμένη για… γκέλα ήταν η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Φούλαμ, με τον Ζίρκζεϊ να σώζει την κατάσταση τρία λεπτά πριν τα 90!
epa11552040 Manchester United's Joshua Zirkzee reacts during the English Premier League match between Manchester United and Fulham in Manchester, Britain, 16 August 2024. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Η πρεμιέρα της Premier League ήταν έτοιμη να γίνει… εφιάλτης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχτηκαν τη Φούλαμ και μέχρι το 87’ ήταν στο 0-0, με το ματς να οδηγείται στο τέλος του με την ισοπαλία που φυσικά θα ήταν σαν ήττα για τους γηπεδούχους. Τότε όμως ήρθε η λύτρωση!

Ο Ζίρκζεϊ ήταν ο σκόρερ και ο… λυτρωτής της Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό να κάνει πολύ ωραία προβολή και έτσι να νικά για πρώτη και μοναδική φορά τον τερματοφύλακα της Φούλαμ για το τελικό 1-0.

Η 1η αγωνιστική της Premier League:

Μάντσεστερ Γ.-Φούλαμ 1-0

Ίπσουιτς-Λίβερπουλ 17/8

Άρσεναλ-Γουλβς 17/8

Έβερτον-Μπράιτον 17/8

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 17/8

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ 17/8

Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα 17/8

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 18/8

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 18/8

Λέστερ-Τότεναμ 19/8