Φενέρμπαχτσε: Δέχθηκε επίθεση από διαπιστευμένο ο πρόεδρος της ομάδας στο ματς με τη Γκέζτεπε

Φενέρμπαχτσε: Από επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση των «καναρινιών» με την Γκέζτεπε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Ο πρόεδρος της Φενέρ δέχθηκε επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο
X

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αρχικά στο 45+3’ με το πέναλτι του Ντζέκο και εν συνεχεία στο 45+7’ με το γκολ του Εν-Νεσιρί.

Η ομάδα της Σμύρνης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) με το γκολ του Ρομούλο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού πρώτα ο Γκουντέρ είχε μειώσει για τους γηπεδούχους στο 68ο λεπτό.

Ωστόσο, στο ημίχρονο προκλήθηκε ένταση από τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, λόγω της καθυστερημένης εισόδου τους στο «Gursel Aksel Stadium» της Σμύρνης. Έτσι, ο Αλί Κοτς, πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης κατευθύνθηκε προς την κερκίδα που ήταν οι οπαδοί των «καναρινιών».

Όμως, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο πρόεδρος της Φενέρ επέστρεφε στη θέση του, περνώντας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο με έντονη συνοδεία, αλλά ένας άνδρας τον πλησίασε από πίσω, τον έσπρωξε και τον έριξε στο χορτάρι.

Μόλις το ματς ολοκληρώθηκε, η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε καταγγελίες, μια και ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί ως Φατίχ Οζκάν και αναμένεται να κληθεί σε απολογία, όπως και η Γκέζτεπε.

Σχετικές ειδήσεις