Παναθηναϊκός: «Κινείται για να αγοράσει τον Πελίστρι» έγραψε ο Ρομάνο – Η αντίδραση των «πράσινων»

Ο Φαμπρίσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές για την αγορά του Φακούντο Πελίστρι απ’ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παναθηναϊκός: «Κινείται για να αγοράσει τον Πελίστρι» έγραψε ο Ρομάνο – Η αντίδραση των «πράσινων»
1'

Το όνομα του Φακούντο Πελίστρι έχει ακουστεί εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Ουρουγουανός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεδομένα αρέσει στον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο δημοσιογράφος που ειδικεύεται στα μεταγραφικά, Φαμπρίσιο Ρομάνο, το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Με ανάρτησή του αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε διαπραγματεύσεις οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, για την αγορά του παίκτη από την ελληνική ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να υπογράψει τον Φακούντο Πελίστρι με κανονική μεταγραφή.

Δεν έχει τελειώσει ακόμη η υπόθεση με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και ο Πελίστρι μπορεί να αποχωρήσει απ’ τη Γιουνάιτεντ τις ερχόμενες μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρομάνο.

Από τον Παναθηναϊκό αντέδρασαν άμεσα και διευκρίνιζαν πως η ομάδα κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση όπως συνηθίζει, χωρίς να αφήσει να γίνουν γνωστοί οι στόχοι της. Ουσιαστικά δηλαδή ήταν σα να διαψεύδει τις διαπραγματεύσεις για τον Ουρουγουανό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή