Λεβαδειακός – Athens Kallithea 0-0: Επέστρεψαν στην Super League και δεν εντυπωσίασαν

Λεβαδειακός – Athens Kallithea 0-0: Κακό παιχνίδι στη Λιβαδειά με τις δύο ομάδες να μένουν στη λευκή ισοπαλία, δείχνοντας πως χρειάζονται χρόνο και ρυθμό.

Λεβαδειακός – Athens Kallithea 0-0: Επέστρεψαν στην Super League και δεν εντυπωσίασαν
INTIME SPORTS
2'

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Athens Kallithea, στο ντεμπούτο των δύο ομάδων στην φετινή Super League. Επέστρεψαν στα… σαλόνια, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν γκολ και προσέφεραν ένα ματς που δεν είχε πολλές συγκινήσεις είναι η αλήθεια. Με το 0-0 να καταγράφει όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φάσεις στο ματς ήταν ελάχιστες και ο ρυθμός έλειπε. Το δοκάρι του Τσάπρα ήταν σαφώς η σημαντικότερη στιγμή στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, ωστόσο βοηθός και VAR συμφώνησαν πως ο Ουλντρίκις (14’) ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και προτού ξεπεράσει ο Λετονός τον Βήχο. Τα σουτ από Κωστή και Μορέιρα δεν έφεραν αποτέλεσμα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τελική.

Στο 55’ η Καλλιθέα απείλησε με φάου του Ματίγια που έφυγε άουτ. Στο 61’ ο Μπαραγκάν έβγαλε δύσκολα το σουτ του Πλέγα ενώ αυτό που ακολούθησε από τον Κωστή δε βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 78’, αλλά το σουτ του Τσάπρα από πλάγια θέση σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαραγκάν. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 82ου λεπτού, με τον 31χρονο Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει με τις γροθιές.

Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι κι έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Μεχία, Κωστή, Γιαννιώτας – Ντιμπά, Μερκάτι, Μπαραγκάν, Ματίγια, Λουκίνας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Κωστή, Μεχία (70’ Συμελίδης), Παπαδόπουλος, Λαμαράνα (56’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (78’ Ρόμο), Κάσσος (56’ Εραμούσπε), Πεντρόζο, Μορέιρα (56’ Πλέγας), Τσάπρας.

ATHENS KALLITHEA FC (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ (65’ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μερκάτι, Μανθάτης, Σοϊρι (83’ Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (65’ Λουκίνας).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή